Se presupune că cei mai mulţi oameni se cuplează din dragoste şi sunt dornici să trăiască împreună până la adânci bătrâneţi. Totuşi, se întâmplă din ce în ce mai des să se ajungă la despărţire. De aceea, nu trebuie să ne mirăm când auzim veşti despre divorţul unor cupluri care păreau solide. În articolul de mai jos, descoperiţi 6 motive care îi determină pe partenerii de cuplu să îşi spună adio.


1. Infidelitatea este cel mai invocat motiv.
2. Banii pot fi un alt motiv de dispută indiferent de tipul de relaţie existentă între doi oameni. Când vine vorba despre o căsnicie, lucrurile se înrăutăţesc şi riscul de divorţ creşte considerabil.
3. Dacă unul dintre parteneri se încăpăţânează să îşi impună mereu punctul de vedere, este vorba despre o problemă de atitudine. Acest lucru reprezintă încă un motiv de divorţ, deoarece cu timpul se poate ajunge la dispune greu de suportat.
4. Chiar şi fumatul poate reprezenta un motiv de divorţ. Nu este vorba numai despre faptul că acest viciu reprezintă o cheltuială în plus, ci şi despre un stil de viaţă diferit pe care partenerul care fumează îl are faţă de cel care nu fumează.
5. Câştigi mai mulţi bani decât soţul tău? Acest aspect se numără printre problemele în căsnicie care pot duce la divorţ. Chiar şi în cazurile în care salariile voastre sunt egale pot apărea discuţii, în comparaţie cu familiile în care soţia câştigă mai puţin sau este casnică.
6. Cu toate că un copil cu probleme de sănătate ar trebui să îi convingă pe cei doi parteneri să lupte împreună, de fapt, în acest caz, rata de divorţ creşte foarte mult.

 
 
Loading...