Sexul în faţa oglinzii este o experienţă inedită care duce întotdeauna la orgasm. Pentru un bărbat, este foarte important să vadă în oglindă mişcările pline de tandreţe şi senzualitate şi imaginea partenerei care se unduieşte, iar acest lucru are un rol important şi benefic în condimentarea vieţii sexuale.


Dacă nu aţi încercat niciodată până acum să faceţi sex în faţa oglinzii, s-ar putea să aveţi o surpriză foarte mare atunci când o veţi face. Mai exact, s-ar putea să vă excite mai mult decât v-aţi fi aşteptat. Nu trebuie să vă consideraţi anormali dacă vă place să vă priviţi în timpul actului. Sexologii susţin că este firesc, deoarece erotismul este cu mult amplificat în momentul când ne vizionăm ca obiecte sexuale, ceea ce pentru mulţi este tabu. Fructul interzis întotdeauna va fi incitant în dormitor.

Sexualitatea este strâns legată de experienţa vizuală, iar la bărbaţi acest fapt se amplifică şi mai mult. Când suntem excitaţi, nu doar atingerea zonelor erogene ne provoacă plăcere, ci şi ceea ce vedem: expresia partenerului atunci când se apropie de orgasm, mişcarea trupurilor, etc. Atunci când faceţi dragoste în oglindă, plăcerea este dublă, pentru că ai parte de două roluri: acela de spectator care priveşte doi oameni făcând sex şi acela de persoană exhibiţionistă, care face amor într-un mod unic, neconvenţional. Faptul că vizionezi şi simţi în acelaşi timp este extrem de excitant.

 

Loading...