Vești bune pentru cei care doresc să aibă parte și de acel gen de „aventuri” alături de partenerul de viață, mai ales acum, când sezonul estival se așterne treptat și toți ne gândim la vacanță. S-a realizat un top al celor mai bune locuri din lume unde cuplurile își pot da frâu liber pornirilor erotice.


Aplicația pentru adulți, Lazeeva, a oferit un clasament al celor mai prielnice locuri pentru sex, iar rezultatul acestui top arată că marile capitale ale Europei de Vest sunt ideale pentru a-ți îndeplini fanteziile sexuale.

Potrivit Daily Star, primul loc este ocupat de Londra, dar sunt oferite și argumente raționale pentru care capitala Regatului Unit ar fi locul prielnic pentru sex: oferirea unei satisfacții sexuale depline datorită accesului la mijloace contraceptive și jucării sexuale, precum și egalitatea dintre sexe, care crește respectul de sine al femeilor.

„Cunoaștem importanța unei vieți sexuale sănătoase, active și sigure pentru femei, iar traiul într-un mediu unde există înțelegere și respect pentru femei contează foarte mult”, a declarat directorul executiv al aplicației mobile Lazeeva.

În topul celor mai bune locuri pentru sex se află desigur și alte orașe, precum Paris, supranumit orașul îndrăgostiților, însă tot a fost plasat pe nivelul al doilea, după Londra.

10 cele mai bune locuri din lume pentru sex:

  1. Londra
  2. Paris
  3. Auckland (Noua Zeelandă)
  4. Los angeles (SUA)
  5. Chicago (SUA)
  6. Austin (Texas, SUA)
  7. Bruxelles (Belgia)
  8. Basel (Elveția)
  9. Liverpool (Marea Britanie)
  10. Geneva (Elveția)

 

 
 
Loading...