Actriţa Paola Saulino (28 de ani) le-a promis un sex oral tuturor votanţilor italieni care au fost împotriva modificărilor constituţiei la referendumul din 4 decembrie 2016, a ajuns să nu-şi mai poată folosi „vorbitoarea”. La 28 octombrie 2017, Paola a fost în vizită la un amic din Napoli şi a fost muşcată de faţă de un câine.


Paola Saulino este fotomodel profesionist de meserie şi cochetează cu actoria. Ea a devenit celebră la nivel mondial după ce a pornit în turneu imediat după anunţarea rezultatelor referendumului de modificare a constituţiei italiene, care a dus la demisia premierului Matteo Renzi. „O vă recompensez pe toţi cu partidă de sex oral”, scria atunci italianca de 28 de ani. Turneul „pompatour” a început în ianuarie 2017 şi s-a încheiat în februarie acelaşi an. Prestaţiile orale ale actriţei au avut loc în locaţii private şi participanţii nu au avut voie să vină cu aparate de fotografiat sau să filmeze „trataţia” care a lăsat-o pe Paola cu dureri de fălci. Conform acesteia, mii de italieni au fost satisfăcuţi de gura ei senzuală.

paola_3.jpg

paola saulino, pompatour, referendum
Tânăra de 28 de ani este fotomodel profesionist

„Pompatour este stillul meu de viaţă. Este un mod de a-mi exprima libertatea şi de a-mi exprima personalitatea. Am aflat la închierea turneului că mulţi votanţi au rămas nesatisfăcuţi şi am vrut să încep în acest an un nou turneu, inclusiv în Marea Britanie. Condiţiile erau asemănătoare ca în 2017: bărbaţii se înscriau pe o listă, prezentau un act de identitate pe care apărea ştampila „votat 2016” şi aşteptau cuminţi până îi chemam eu”, a declarat pentru The Sun italianca.

paola_1.jpg

paola saulino, pompatour, referendum
Câinele a muşcat-o de faţă perforându-i nasul, brazul şi buza superioară

Însă lucrurile nu au stat aşa cum şi-a dorit Paola: la 28 octombrie s-a dus la o petrecere de Halloween la un prieten din Napoli. A vrut să pupe pe bot un căţel. Acesta nu i-a înţeles gestul şi a „compostat-o” de buze, obraz şi nas. A ajuns la urgenţe şi din cauza cicatricilor, doctorii i-a spus că „nu mai facă eforturi majore cu gura” timp de şase luni. Cicatricile vor dispărea complet după nouă luni. În toamnă, Paola se gândeşte serios să dea curs invitaţiei italienilor care lucrează în Londra şi să îi răsfeţe cum numai ea ştie...

paola_2.jpg

paola saulino, pompatour, referendum
Medicii i-au spus că cicatricile vor dispărea complet abia după 9 luni...

Ea a postat câteva ilustraţii cu rănile de pe faţă pe contul ei de Instagram şi a fost bombardată de urări de „sănătate” din partea admiratorilor. „A fost o experienţă traumatizantă: i-am simţit respiraţia câinelui şi saliva pe faţa mea. Şi-a înfipt colţii în faţa mea, dar apoi mi-a dat drumul. Altiminteri eram desfigurată acum”, a explicat ea pentru publicaţia britanică.

 
 
Loading...