Când intri într-o relație nouă, nu este indicat să aduci în discuție trecutul. Nu vei face decât să vă îndepărtați unul de altul și să vă certați. O altă greșeală pe care nu ar trebui să o faci niciodată când intri într-o relație este să ignorați problemele care apar, de teama despărțirii. Spune-i ce te deranjează și ascultă-l când el îți spune că este nemulțumit de ceva ce ai făcut și încercați să vă rezolvați neînțelegerile.


Nicio relație nu este perfectă, secretul este să știți să treceți peste obstacole. Dacă vrei ca relația ta să meargă, încearcă să nu aveți secrete. Nu trebuie să îi spui totul, însă nu îi ascunde lucruri esențiale. Încrederea este cheia pentru o relație fericită, iar odată pierdută, va fi greu de recuperat. Fiți deschiși unul cu altul și lucrurile vor merge foarte bine.

Nu ar trebui să îi spui niciodată prietenului tău că îl iubești, dacă nu simți asta. Dacă el o face, fii sinceră și spune-i că tu nu ai ajuns, încă, acolo, nu îi da speranțe false! Nu te preface că ești într-un fel, doar pentru a-l face pe celălalt să te iubească. Fii tu însăți și asigură-te că omul de lângă tine te iubește pentru ce ești, nu pentru ce crede despre tine.

Gelozia nu are ce să caute într-o relație. Dacă nu ai încredere în el, poate nu este persoana potrivită. Nu este normal să îl suni în fiecare oră, să îi citești mesajele sau e-mail-urile și să îi invadezi intimitatea doar pentru că nu ai încredere. Același lucru este valabil și invers!
 

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: