Chiar dacă vor să pară “armăsari”, bărbaţii se confruntă aproximativ cu aceleaşi temeri şi probleme ca şi femeile, când vine vorba de intimitatea în cuplu. Din dorinţa de a oferi cât mai multă plăcere partenerelor, reprezentanţii sexului puternic se pot inhiba şi pot să aibă probleme în a se excita şi a performa corespunzător între cearceafuri. Află ce îl sperie cel mai mult pe un bărbat în timpul unei partide de sex.


Că va ejacula prea repede

Problemele de erecţie şi ejaculare precoce sunt cele care dau mari bătăi de cap bărbaţilor în timpul partidelor de sex. Este posibil ca iubitul tău să se concentreze atât de mult pe aceste lucruri, încât să nu reuşească să ducă până la capăt actul sexual.

Că va eşua în a te aduce la orgasm

Una dintre cele mai frecvente probleme cu care se poate confrunta partenerul de viaţă este teama de a eşua în a te aduce pe culmile orgasmului. Această temere provine dintr-o nesiguranţă de sine a acestuia, dar şi din lipsa unei comunicări adecvate în cuplu. Dacă veţi discuta ce place şi ce nu fiecăruia în pat, iubitul tău ar putea scăpa de aceste frici şi vă veţi bucura mai mult unul de celălalt în timpul sexului.

Lipsa implicări emoţionale

În cazul în care relaţia este la început de drum, nu există o implicare emoţională a partenerilor în cuplu, lucru care poate duce la numeroase probleme în intimitate. Cu cât relaţia emoţională este mai puternică, cu atât sexul este mai bun. Este şi motivul pentru care iubitul tău ar putea manifesta ceva dificultăţi în pat.

Lipsa de implicare şi iniţiativă a partenerei

Dacă relaţia devine monotonă, iar partenera nu face nimic pentru a prelua iniţiativa în pat şi pentru a condimenta viaţa sexuală, iubitul va începe să îşi facă probleme. Se va întreba dacă nu cumva este el de vină pentru atitudinea ta delăsătoare în pat, ceea ce îl poate împiedica să obţină satisfacţii sexuale.
 

loading...
Loading...