Mai devreme sau mai târziu, toată lumea trece printr-o despărţire. Indiferent de ce parte de afli, nu are cum să fie uşor, însă felul în care gestionezi situaţia te poate face să depăşeşti acest moment. Află ce nu ar trebui să faci imediat după ce te desparţi de persoana pe care ai iubit-o.


După o relaţie eşuată, cel mai greu este să depăşeşti suferinţa provocată de despărţirea de fostul partener. Aşa că, până nu treci peste această perioadă delicată din viaţa ta, nu explora încă posibilitatea unei noi relaţii. Acordă-ți un timp în care să poți suferi și în care să-ți concentrezi atenția, energia și efortul pe sentimentele și pe vindecarea ta.

Așadar, înainte de a începe o nouă relație, asigură-te că ai încheiat-o (mental) pe anterioara. Ai putea fi tentată să te arunci rapid într-o nouă relație, fie pentru a-ți pansa orgoliul rănit (în cazul în care ai fost părăsită sau înșelată), fie din nevoia de validare (dacă fostul soț nu-ți mai arăta admirație în ultimul timp).

Întotdeauna e necesară o perioadă, în care să fii singură, pentru a-ți reveni dintr-o relație eșuată. Înainte de a începe o nouă relație, trebuie să ne simțim bine mental și emoțional cu locul în care ne aflăm.

 

Loading...