Se spune că în momentul în care te îndrăgosteşti, diferenţa de vârstă nu mai contează. Totuşi, relaţia cu un bărbat trecut bine de prima tirereţe poate aduce şi surprize neplăcute, pe care trebuie să fii pregătită să le întâmpini.


Dacă această relaţie este importantă pentru tine, va trebui să fii răbdătoare şi deschisă la experienţele din dormitor. Un partener mai mare decât tine ştie deja ce îi place să i se facă şi cum să ceară acest lucru. Însă nu acesta este aspectul care s-ar putea să te îngrijoreze la început, ci faptul că partidele de sex sunt mai rare decât cele pe care le aveai cu partenerii mai tineri sau că unele dintre serile voastre speciale pot deveni dezamăgitoare.

Aşadar, fii pregătită să abordezi astfel acest subiect. Nu te gândi că nu vei avea parte deloc de distracţie şi împlinire în pat, având în vedere că experienţa îşi va spune cuvântul. Poate că vei face sex mai rar, dar atunci când vei face, vei experimenta senzaţii noi şi vei acumula informaţii pe care nu le ştiai până acum.

Un partener mai mare decât tine se poate dovedi un bărbat excepţional, dacă ştiţi să faceţi compromisuri şi să vă respectaţi reciproc.

 

 
 
Loading...