Atât femeile, cât și bărbații au în comun foarte multe zone erogene care, stimulate, pot provoca senzații nebănuite. Trebuie să ştiţi că sunt unele atingeri care măresc plăcerea în timpul sexului și de care trebuie să vă folosiți de fiecare dată în timpul partidelor de sex pentru a ajunge mult mai repede la orgasm. Iată câteva sfaturi pentru el şi pentru ea.


Plăcerile sexuale sunt variate și pun în joc toate senzațiile. Din acest motiv în timpul partidelor de sex trebuie să țineți cont și de acele părți sensibile ale corpului care stimulate excită foarte mult. Iată care sunt cele mai importante atingeri care măresc plăcerea în timpul sexului, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. 

Atingeri care măresc plăcerea în timpul sexului: Pentru ea

1. Stimulează-i clitorisul. Este una dintre cele mai interesante zone erogene ale femeii și din acest motiv nu trebuie neglijată. Însă bărbații trebuie să fie foarte atenți cum stimulează și pun presiune, deoarece sensibilitatea clitorisului variază de la femeie la femeie. Stimularea clitorisului este considerată una dintre cele mai importante atingeri care măresc plăcerea în timpul sexului când vorbim de satisfacerea partenerei.

2. Stimulează-i punctul G. Această zonă este deosebit de importantă în sexualitatea feminină și joacă un rol extraordinar în indicele de plăcere feminin. Punctul G se află localizat la aproximativ 3-4 cm de la intrarea în vagin, pe peretele superior. Una dintre cele mai bune atingeri care măresc plăcerea în timpul sexului și o fac pe femeie să ajungă la orgasm este ca bărbatul să introducă două degete în vagin și să-i stimuleze puntul G cu mișcări ferme.

3. Masează-i ușor sânii. Aceștia sunt adevărate organe sexuale. Masajul și atingerile pe sâni au ca efect creșterea nivelului de excitație și pot anticipa apariția orgasmului. Unele femei chiar spun că le este foarte greu să ajungă la orgasm dacă nu le sunt mângâiați și sărutați sânii.

Atingeri care măresc plăcerea în timpul sexului: Pentru el

4. Sărută-i pieptul. Este cunoscut faptul că bărbații posedă o sensibilitate specială la nivelul mameloanelor. Mângâiatul la nivelul sânilor creşte nivelul de excitație și facilitează orgasmul la fel ca în cazul femeilor. Din acest motiv trebuie să se profite de aceste atingeri care măresc plăcerea în timpul sexului.

5. Masează-i penisul. Sunt tot felul de atingeri care măresc plăcerea în timpul sexului în ceea ce îi privește pe bărbați, pe care femeile ar trebui să le aibă în vedere. Fără îndoială, penisul rămâne principala zonă erogenă a unui bărbat care nu trebuie neglijată. Însă este important de știut că și glandul este foarte sensibil la atingere.

6. Atinge-i coapsele. Ca și la femei, coapsele sunt extrem de sensibile și în cazul bărbaților, deoarece zona este destul de ferită de atingeri în viața de zi cu zi. Fie că vorbim de mângâieri, sărutări sau mușcături ușoare, practic tot ceea ce faci în jurul acestei zone îl va excita la maximum pe partener.

 
 
Loading...