Vreţi să ştiţi când nu vor femeile să mai facă sex? Din momentul în care nu mai sunt atrase de partenerul de viață, când sunt obosite sau când nu mai au încredere în propria persoană. Indiferent de situaţie o viață sexuală satisfăcătoare pentru ambii parteneri este foarte importantă într-o relație de cuplu.


Există destul de multe situaţii când sexul nu mai este atât de atractiv pentru femeie. Din acest motiv, ele evită, pe cât posibil, să mai facă dragoste. Când nu vor femeile să mai facă sex? E o întrebare la care veţi găsi răspunsul în acest articol.

Când nu vor femeile să mai facă sex: Când sunt obosite

Reprezentantele sexului frumos nu au întotdeauna chef de sex. În această situaţie fie îi spun iubitului pur și simplu acest lucru, fie inventează tot felul de motive pentru a-l convinge că nu este în stare de nimic. Când nu vor femeile să mai facă sex? Atunci când se simt obosite şi epuizate. Dacă bărbații se pot relaxa prin sex, în cazul femeilor acest lucru este aproape imposibil.

Când nu vor femeile să mai facă sex: Atunci când realizează că nu mai arată bine

Există o categorie de bărbaţi care fac un obicei din a-şi critica în mod constant partenera de viață vizavi de felul în care arată. Cu timpul, ea nu se va mai simți atractivă și, în acest fel, își va pierde și cheful de a mai întreține relații sexuale. Când nu vor femeile să mai facă sex? Atunci când nu mai au încredere în propria persoană, dorința de a face sex dispare.

Când nu vor femeile să mai facă sex: Partenerul nu le mai atrage

Este bine cunoscut faptul că cele mai multe femei din clipa în care nu își mai iubesc sau nu mai sunt atrase de partenerul de viață vor evita pe cât posibil să mai aibă relaţii intime cu el. Vreţi să ştiţi când nu vor femeile să mai facă sex? Din momentul în care nu mai au sentimente, când partenerii nu mai țin cont de dorințele lor și trebuie să facă sex din obligaţie.

Când nu vor femeile să mai facă sex: Durerea din timpul actului sexual poate fi un motiv

Nu există femeie care să nu îşi dorească să aibă o viaţă sexuală implinită alături de iubit. Din nefericire, se întâmplă ca, la un moment dat, reprezentantele sexului frumos să întâmpine tot felul de probleme în timpul sexului. Atunci când nu vor femeile să mai facă sex, clar există un motiv. De exemplu, durerea poate fi atât de mare încât le taie pofta de a mai face dragoste. Acest lucru se datorează şi faptului că lubrifierea este insuficientă.

Gaseste-ti jumatatea pe primalove

 
 
Loading...