Nu doar bărbaţii sunt atraşi şi obişnuiesc să întoarcă capul după o femeie frumoasă. Şi reprezentantele sexului frumos o fac şi apreciază un tip care se evidenţiază datorită fizicului bine lucrat la sala de sport.


Dacă te-ai întrebat vreodată, ce iubesc femeile cel mai mult la corpul unui bărbat, acum ai ocazia să afli răspunsul. Fundul provocator, umerii bine definiţi şi nu în ultimul rând abdomenul cu pătrăţele le incită pe femei.

Ce iubesc femeile cel mai mult la corpul unui bărbat: 1. Mâinile îngrijite

Femeile se uită cu atenţie la mâinile unui bărbat şi apreciază când acestea sunt curate şi bine întreţinute. Mâinile spun foarte multe despre personalitatea bărbatului şi despre felul în care îşi acordă atenţie. Din acest moti, este bine ca măcar o dată la două săptămâni, bărbaţii să meargă la un salon pentru a-şi face atât manichiura, cât şi pedichiura.

Ce iubesc femeile cel mai mult la corpul unui bărbat: 2. Umerii bine definiţi

Cele mai multe femei recunosc că sunt înnebunite după bărbaţii cu umerii lati şi bine lucraţi la sala de sport. Aceştia sunt irezistibili in ochii femeilor şi sunt semn al puterii şi masculinităţii. Reprezentantele sexului frumos consideră că bărbaţii cu umerii bine definiţi sunt sexy şi atractivi. Aşa că, dragi bărbaţi nu vă rămâne decât să mergeţi la sala de sport, dacă vreţi ca femeile să se dea în vânt după voi.

Ce iubesc femeile cel mai mult la corpul unui bărbat: 3. Fundul provocator

Nu este nici un secret că şi femeile se uită după fundul bărbaţilor, mai ales dacă aparţine unui tip atletic . De multe ori, au în fantezii bărbaţi cu un posterior rotund şi obraznic pe care să-l ciupească sau să-l lovească uşor cu palma.

Ce iubesc femeile cel mai mult la corpul unui bărbat: 4. Abdomenul cu pătrăţele

Trebuie să recunoaştem că şi noi, femeile, suntem atrase de un abdomen bine lucrat şi nu neapărat plin de pătrăţele, dar vrem ca stomacul să fie plat. Nu multe sunt tentate să meargă în pat cu un bărbat care are o burtă mare şi dezgustătoare.

Ce iubesc femeile cel mai mult la corpul unui bărbat: 5. Picioarele puternice

De obicei, bărbaţii care fac foarte mult sport au picioarele bine conturate şi puternice. Femeile spun că sunt atrase deoarece vor să simtă forţă atunci când sunt dominate de un bărbat care ştie ce vrea. Cu atât mai mult bărbatul cu picioarele puternice e prezent in fanteziile multor femei.

Ce iubesc femeile cel mai mult la corpul unui bărbat: 6. Buzele pline

Vreţi să ştiţi ce iubesc femeile cel mai mult la corpul unui bărbat? Aflaţi că buzele pline şi senzuale sunt pe placul reprezentantelor sexului frumos şi nu doar din punct de vedere estetic.

 
 
Loading...