Cei mai mulţi bărbaţi spun că înşală pentru că au simţit nevoia de ceva nou. Iar nevoia de nou este un impuls care motivează puternic un bărbat să ajungă în patul unei alte femei. Partenera de viaţă oricâte trucuri sexuale ar încerca nu se poate transforma în altă persoană.


Aşadar, nu are niciun sens să devii o zeiţă a sexului pentru a-l ţine lângă tine. Cel mult, va sta cu tine pentru că sexul este bun, dar nu înseamnă că nu va căuta altceva în altă parte. Ce poţi face în acest sens?

Nu te preocupa doar de cum să îl impresionezi în pat. Lasă raţiunea deoparte şi trăieşte sexul cu iubitul tău la intensitate maximă. Faptul că te vede cum tremuri de plăcere, cum îl doreşti şi cum te pierzi în braţele lui sunt lucruri rare, pe care nu le va da în schimbul unei femei care are tehnică, dar nu are simţire lângă el. Totuşi, fii dispusă să înveţi acele tehnici care îi plac lui şi arată-i cum te poate satisface el.

Pentru un bărbat care iubeşte, plăcerea ta este la fel de importantă ca plăcerea lui. Faptul că este capabil să te satisfacă, îi dă senzaţia că „este bărbat”, senzaţie pe care nu mai are motive să o caute în altă parte.
 

 
 
Loading...