Studiile arată că există anumite alimente care au capacitatea de a stimula pofta de sex, mărind fluxul sanguin din zona genitală. Multe dintre aceste afrodiziace pot fi găsite în magazinul cu produse alimentare. Iată care sunt cele mai puternice alimente care au rolul de a mări cheful de sex!


Nucile sunt considerate benefice pentru fertilitate. Acestea constituie o sursă importantă de vitamine și minerale care clădesc și consolidează sistemul imunitar, excelente pentru sex.

Țelina, alt aliment al dragostei, conține vitaminele A, B, C și D și foarte multe minerale. Semințele în sine sunt considerate afrodiziace. De asemenea, țelina este alcătuită majoritar din apă și este hidratantă. În plus, dacă veți mânca în loc de chipsuri sau dulciuri, veți rămâne zvelți și sexy.

Smochinele proaspete erau preferate de grecii antici ca preludiu la orgiile sexuale. Nu numai că fructele acestea abundă în nectar, dar forma lor aduce mult cu interiorul vulvei, care este de asemenea cărnoasă și trandafirie.

Caviarul este un afrodisiac puternic. Conține cantități mari din vitaminele A, D, B1, B2 ȘI B6 precum și fosfor, despre care se știe că sunt stimulente ale sistemului circulator. Întrucât circulația este esențială în orgasm, caviarul este un afrodiziac dovedit.

Stridiile nu sunt numite fără rost “alimentul dragostei”.  Ele sunt proteine în stare pură și amplificatoare de energie, care, spre deosebire de paste, nu vă vor lăsa senzația de umflare abdominală. Stridiile sunt asociate întotdeauna cu ideea de lascivitate și, într-adevăr comandarea lor pentru a fi consumate de un cuplu este practic un preludiu pentru un act sexual.

Ghimbirul este afrodiziac, deoarece urcă sângele în obraji. Acesta a fost utilizat în toată lumea pentru a condimenta băuturile femeilor, astfel încât să le stimuleze în mod natural.

“Consumul de pepene roșu va conferi un gust mai dulce spermei și secrețiilor vaginale. Consumul de sparanghel va avea un efect opus. Probabil că nu vă place mirosul rânced pe care-l capătă urina după ce ați mâncat câteva rădăcini. De aceea, nu mâncați în niciun caz sparanghel, dacă credeți că veți face dragoste dup cină”, spus Eve Marks în cartea sa “101 lucruri inedited despre sex”.

 
 
Loading...