Poziția 69 este considerată una dintre cele mai erotice ipostaze de făcut dragoste și presupune ca ambii parteneri să fie satisfăcuți oral. Este actul sexual suprem: tu-mi produci plăcere, eu îţi produc plăcere.


Francezii au inventat termenul 69, sau soixante-neuf, în 1888. Executarea lui corectă necesită totuşi un grad de abilitate şi un anumit nivel de concentrare. În cursul actului, capul fiecărui partener se află între coapsele celuilalt partener, iar limbile şi degetele lor acţionează simultan şi reciproc asupra centrilor plăcerii. Poziţia 69 poate fi realizată de un bărbat şi o femeie, de două femei sau de doi bărbaţi. Se numeşte „69” fiindcă cifra „6” este cifra „9” inversată şi aşa stau cei doi parteneri, inversaţi, unul faţă de celălalt.

pozitia_69_0.jpg

cine a inventat pozitia 69
Poziția 69 este considerată una dintre cele mai erotice ipostaze de făcut dragoste
foto: Click!

Poziţia 69 este considerată un act oral sofisticat şi foarte erotic, deoarece practic abundă de senzaţii. Simţiţi umezeala, gustul, aromele genitale, căldura corpului şi în acelaşi timp uşoara claustrofobie de a fi prins între coapsele celuilalt, care sporesc intens erotismul poziţiei. În plus, senzaţiile sunt realmente minunate!

O problemă asociată cu poziţia 69 este faptul că, în timp ce este scufundat în plăcere, unul dintre parteneri poate să uite că are şi el de ”lucrat” pe partea lui. Nu este uşor să te concentrezi să oferi plăcere sexuală de calitate, în timp ce primeşti tu însăţi. În timp ce corpul se contractă de extaz, mintea tinde într-adevăr să uite de sine. Chiar dacă ţelul suprem al poziţiei 69 se presupune a fi orgasmul simultan, poate că dintr-un punct de vedere mai practic ar fi bine să vă satisfaceţi pe rând.

 
 
Loading...