Femeile sunt fiinţe complexe, dar şi foarte complexate, din păcate. Orice femeie se simte nesigură din anumite puncte de vedere, fie că este vorba de aspectul fizic, relaţia cu iubitul sau carieră,


Complexul legat de felul în care arată este pe departe cel mai răspândit complex în lumea femeilor. Presiunea socială şi standardele de frumuseţe adesea ireale promovate de mass-media transformă multe femei în fiinţe veşnic nemulţumite de corpul lor. De exemplu, uneia nu-i place nasul, alteia corpul, alteia ochii, alteia sânii.

Pe primul loc în topul aşa ziselor defecte se află celulita, ceea ce le face să aibă faţă de partener o atitudine de inhibare: vor face sex doar cu lumina stinsă şi nu le va permite atingerea anumitor zone. Sânii, fie că sunt mari sau mici, creează o serie întreagă de complexe. Femeile care au o problemă de acest fel, vor evita anumite poziţii în pat, de teamă să nu li se observă defectul. Excesul ponderal şi un corp fără formă duc la o creştere a neîncrederii şi nesiguranţei în propria feminitata.

Toată această stare nu face decât să frustreze bărbatul de ceea ce el vrea. Atâte timp cât el îşi doreşte să fie cu tine, iar tu îţi “creezi complexe”, se va ajunge la stări de confuzie, deoarece se presupune că el te place aşa cum eşti.

 

Loading...