Toate relaţiile de cuplu parcurg anumite etape, și câteodată sexul trece pe loc secundar. Uneori este firesc, dar dorința sexuală nu trebuie neglijată prea mult timp. Una dintre cauzele principale pentru care dorința sexuală scade dramatic în unele cupluri este legată de schimbarea etapei de viață prin care partenerii trec.


Mai exact multe persoane sunt atât de fascinate de etapa îndragostirii, etapă ce are la baza multe promisiuni si așteptari, încât au impresia ca aceea va dura veșnic în viața lor și că vor putea depași absolut orice obstacol al vieții prin simplul fapt ca se iubesc. Și, evident, viața lor sexuală va rămâne mereu la fel de minunată. Cam acestea sunt așteptările partenerilor.

Este bine de știut că dragostea nu salvează relații, deși iubirea este intr-adevăr o resursă prețioasă pentru cuplu și poate face diferența dintre a mai rămane sau nu împreună.

Atunci când un cuplu înaintează în timp și apar provocari precum neajunsuri, diverse pierderi sau probleme de încredere și comunicare, oamenii au tendința să se dezamăgească sau să dea vina pe partener pentru tensiunile acumulate.Aceste sentimente, de multe ori neexprimate, au influență directă asupra dinamicii sexuale a cuplului.

 

 
 
Loading...