De foarte multe ori, iubitul are în minte diverse fantezii, care de care mai nebunatice şi mai solicitante. Totuşi, se teme să ţi le dezvăluie, sau cel puţin, nu ţi le dezvăluie în totalitate, de teamă de a nu-l respinge sau de teamă ca tu să nu crezi că el te vede ca pe un instrument al plăcerii şi atât.


De exemplu, în timp ce faceţi dragoste "pe la spate", partenerul este mai mult decât tentat de sexul anal, însă nu ştie sau este convins că ţie nu ţi-ar plăcea. Alţii se gândesc la un "menage a trois" - el, tu şi încă o femeie frumoasă. De ce încă o femeie şi nu încă un bărbat? Orgoliul masculin dar şi dragostea sunt de vină: nu acceptă să te împartă cu alt bărbat şi nici nu vrea să se gândească că ai putea fi penetrată de un altul, în timp ce prezenţa unei alte femei poate avea doar rolul de a-l excita, însă nu va face dragoste cu ea în adevăratul sens al cuvantului.

Dacă sunteţi un cuplu de ceva timp şi aveţi o viaţă sexuală activă, însă partenerul ezită să îţi dezvăluie fanteziile lui sexuale, fii sigură că îşi doreşte ca tu să preiei iniţiativa şi să îi oferi imboldul de care are nevoie.

Este important şi chiar de foarte bun augur să comunicaţi deschis despre sex şi fantezii. Este una dintre metodele de bază pentru a păstra atracţia sexuală vie şi pentru a diversifica meniul în momentele intime.

 
 
Loading...