Să faci felaţie poate fi o schimbare plăcută a activităţilor în timpul actului sexual, dar numai dacă ambii parteneri se bucură de ea. Şi o cerinţă pentru asta este dorinţa. Nu ar trebui să faci sex oral dacă nu vrei.


Sunt femei care adoră să le facă sex oral partenerilor de viaţă. Însă există şi o categorie care nu acceptă să facă, sau care o fac, dar fără tragere de inimă. Sau în silă.

Ei bine, atunci când primesc un asemenea tratament, bărbaţii vor să vadă pe faţa iubitelor, plăcere şi implicare. Nicidecum o stană de piatră care efectuează mecanic nişte mişcări. Iar femeile ştiu foarte bine acest lucru. Atunci de ce se simt obligate să facă sex oral partenerilor chiar dacă acest lucru contravine propriilor dorinţe?

Sexologii spun că acesta este rezultatul nesiguranţei pe care o simt faţă de relaţia în care sunt implicate, faţă de sentimentele partenerului şi faţă de ele însele. În plus, ele se gândesc că dacă nu vor face sex oral, soţul îşi va găsi o amantă care să-i ofere exact ce  îşi doreşte.

 
 
Loading...