Bărbaţii au secretele lor bine păzite, pe care preferă să le ţină departe de firea curioasă a femeii. Sunt situaţii când ei vor spune ceva şi de fapt gândesc altceva, doar pentru a nu răni sentimentele persoanei de lângă ei.


Femeile vor avea ocazia să afle, în articolul de mai jos, ce secrete referitoare la sex ascund bărbaţii, lucruri pe care nu le vor auzi niciodată de la un reprezentant al sexului puternic.

  • Sunt bărbaţi care gândesc despre o femeie care le prestează un sex oral de calitate de la prima întâlnire că sigur a mai făcut-o cu foarte mulţi bărbaţi. Cu toate că în acel moment îi place ceea ce simte, asta nu înseamnă că după o va aprecia.
  • Este cunoscut faptul că marea majoritate a bărbaţilor se uită din când în când la filme porno. Asta nu înseamnă că nu le-ar plăcea să le vizioneze împreună cu partenerele, dar, de multe ori, ei aşteaptă ca propunerea să vină din partea femeilor.
  • Nu apreciază mereu femeia care cedează mai uşor sexual. Pentru moment, totul va părea minunat, dar după ce partida de sex se va sfârşi, e posibil ca el să nu-şi dorească să mai stea mult lângă femeia care i-a cedat la așternut din prima încercare.
  • Bărbaţii nu vor da de înţeles că sunt emoţionaţi la prima partidă de sex, mai ales dacă le place femeia de lângă ei. Dar în sinea lor sunt nervoşi şi nesiguri, mai ales dacă aceasta este minunată în pat, crezând că nu o vor satisface.
  • Unii bărbaţi obişnuiesc să declare femeilor că le iubesc şi că vor să se însoare cu ele în timp ce fac sex. Asta nu înseamnă că este şi adevărat. De cele mai mutle ori, după ce actul sexual se finalizează, uită ce au spus. O fac doar pentru că se simt bine în acel moment.

 

 
 
Loading...