Iubitul femeii cu două vagine a vorbit despre cum este viața sexuală cu partenera. Pentru că mii de oameni erau curioși să știe detalii despre relațiile intime ale acestui cuplu inedit, cei doi s-au decis să divulge totul pe Internet.


Deci, ce face ca viața lor sexuală să fie extraordinară? Cu siguranță, în zilele noastre le-am văzut și le-am auzit pe toate deja. Cu toate acestea, viața lor intimă este un pic diferită față de a celorlalți. Iubitul tinerei a dat detalii despre viața lor sexuală pe site-ul de socializare Reddit și a răspuns tuturor curiozităților pe care le aveau internauții. 

Femeia s-a născut cu două vagine, două utere și două cervixuri. Ce părere are iubitul ei și cum a reacționat când a aflat? „Mi s-a părut distractiv din prima”, spune iubitul ei.

De asemenea, el a mai mărturisit că într-adevăr sexul este diferit, „dar asta pentru că toate vaginele sunt diferite”, relatează Mirror. Internauții au fost curioși dacă prietena lui poate rămâne însărcinată prin unul sau prin ambele vagine, acesta confirmând că prin ambele. 

Alții internauți au fost și mai direcți: „Atunci când o masturbezi, masturbezi ambele vagine?”. „Da, așa prefer să o fac”, a răspuns el. Mulți au fost interesați ce e atât de special la penisul lui de a reușit să cucerească și să satisfacă o femeie cu două vagine, dar el i-a asigura că nu e nimic deosebit.

 

 
 
Loading...