Într-o relaţie femeile şi bărbaţii au dorinţe, nevoi şi aşteptări diferite. Iată câteva lucruri pe care reprezentantele sexului frumos trebuie să le ştie despre partenerii din viaţa lor pentru ca o relaţie să funcţioneze.


Bărbaţilor le place sexul. Cu siguranţă îi place mai mult decât îţi place ţie. Surprinde-l de fiecare dată şi vei face din el un partener fidel.

Fă-l să se simtă util. Femeile se plâng că bărbaţii lenevesc pe canapea cu telecomanda în mână. Dar ei fac asta pentru că partenerele de viaţă nu le cer să facă ceva, aşteptând iniţiativa lor. Reprezentanţii sexului puternic au iniţiativă doar când este vorba de sex. În rest trebuie să le ceri.

Nu-l poţi schimba. Impacă-te cu această idee şi renunţă la orice eforturi pentru a-l face să fie, cât de puţin, altfel. Bărbaţii nu pot fi schimbaţi. Dacă îl iubeşti, iubeste-l asa cum e!

Nu încerca să-l faci să-şi aleagă prietenii. Îşi va alege mereu prietenii care îi convin lui. Este în codul lui genetic. Nu încerca să îl desparţi de prietenii lui. După sex, prietenii lui sunt următorul lucru pe lista de priorităţi.

Nu-i critica fostele iubite, în cazul în care le cunoşti. Bărbaţii au o loialitate instinctivă faţă de fostele iubite, poate chiar mai mare decât loialitatea pe care o au femeile faţă de foşti iubiţi.

Bărbaţii vor încerca mereu să facă sex anal. Nu ceda, dacă nu vrei, pentru că-l iubeşti.

Nu face cu iubitul tău comentarii despre kilogramele tale în plus. Abia atunci o să vadă că te-ai îngrăşat!

Loading...