Atunci când îţi doreşti o relaţie pe termen lung cu cineva trebuie să pui în balanţă totul, atât aspecte care ţin de tine, de el cât şi de voi. Nu vă puteţi arunca într-o căsnicie dacă nu ştiţi, încă, cu exactitate, ceea ce vreţi de la voi şi de la viitor.


Deseori, la începutul unei relaţii de cuplu, evităm să discutăm prea multe despre viziunile noastre despre viaţă, aşteptările, dorinţele şi idealurile pe care le avem. La debut, o relaţie tinde să se bazeze pe atracţie, pe descoperirea tresăturilor plăcute ale noului partener şi pe optimism.

Totuşi, discuţiile în care fiecare dintre voi spuneţi ce aşteptări aveţi de la partenerul de cuplu sau ce planuri de viitor aveţi, sunt foarte importante. Planurile de viitor sunt un subiect sensibil, dar poţi găsi o cale sănătoasă şi responsabilă prin care să afli dacă este partenerul potrivit ţie. Pe parcursul relaţiei, astfel de lucruri vă pot apropia mai mult sau, din contră, vă vor distanţa.

Faptul că tu vrei copii şi el nu, că ţie îţi place să călătoreşti, iar el devine gelos când eşti plecată la serviciu, faptul că doar unul dintre voi pune munca pe primul loc, sunt condiţii favorabile certurilor, neînţelegerilor sau despărţirilor. Iar toate acestea pot fi clarificate încă din etapa care vă descoperiţi reciproc.

 

Loading...
Citeste tot despre: