Există și bărbați care simt că nu mai sunt o prioritate pentru iubitele lor, că sunt neglijați. Deşi în cele mai multe relaţii, femeia se plânge că partenerul de viaţă o neglijează, trebuie să ştii că şi bărbaţii se simt uneori neglijaţi de către partenerele lor. Indiferent dacă cel care neglijează conştientizează sau nu acest lucru, dacă motivele sale sunt intemeiate sau nu, întotdeauna partenerul neglijat suferă foarte tare.


În general, motivele pentru care ajungem să ne neglijăm partenerii de viaţă sunt anturajul, problemele apărute la locul de muncă, pasiunile diferite care ne ocupă mult timp, dar uneori poate interveni şi diminuarea intensităţii sentimentelor faţă de partener.

Iată ce se poate face în această situaţie

Analizează bine sentimentele pe care le ai faţă de partenerul tău şi încearcă să identifici care sunt cauzele reale pentru care îl neglijezi. În cazul în care descoperi că vrei cu adevărat să continui această relaţie şi că sentimentele pentru partenerul tău există încă, fă tot ce este posibil să remediezi situaţia. Încearcă să îţi incluzi partenerul în activităţile tale sau să te integrezi tu în ale lui şi să petreceţi cât mai mult timp de calitate împreună. Demonstrează-i partenerului că este important pentru tine şi să acorzi mai multă atenţie relaţiei voastre.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: