Bărbaţii sunt la fel de predispuşi la greşeli într-o relaţie de cuplu ca şi femeile. Nu ar fi logic şi corect să spunem că doar consoartele noastre sunt vinovate de faptul că o relaţie nu mai funcţionează aşa cum ar trebui. O relaţie ca să reziste în timp are nevoie de trei lucruri: iubire, sprijin şi atenţie.


Greşeala de neiertat pe care o fac bărbaţii într-o relaţie este să nu-i ofere partenerei toată atenţia atunci când sunt împreună. Uneori, mai ales în relaţiile stabile, reprezentantul sexului puternic este foarte sigur pe afecţiunea soţiei şi atunci nu-i mai face complimente şi nu-i mai acordă destul timp. Chiar şi atunci când sunt la o cină împreună, tentaţia de a verifica mereu telefonul mobil sau de a rezolva unele probleme legate de serviciu este mare.

Femeile au nevoie măcar de câteva minute în care să vadă că ele sunt centrul atenţiei iubitului. Dacă femeia nu se va simţi specială în compania lui, dacă va vedea că partenerul pune alte persoane sau alte lucruri mai presus de ea, atunci relaţia nu mai poate continua.
 

 
 
Loading...