Femeia greseşte într-o relaţie întrebându-se mult prea repede încotro se îndreaptă acea relaţie. O relaţie are fazele ei de dezvoltare, de aceea nu trebuie să grăbiţi nimic. Datorită nevoii de securitate a femeii, ea îşi va dori un plan ascendent şi concret al relaţiei. Femeia e o vizionară de carieră, ştiind deja cum va arăta casa lor, copiii sau vacanţele lor, de multe ori de la a doua întâlnire, când el se gândeşte cel mai probabil cum arată dormitorul ei. Sau pentru că a avut răbdare cu alţii, actualul partener trebuie să compenseze, şi încă foarte rapid, pentru toate minusurile foştilor.


Lasă relaţia să meargă, să înflorească de la sine, nu îl forţa să facă un plan de viitor prea curând, dacă el încă nu îşi doreşte acest lucru. Atunci când o femeie are ea însăşi un plan pentru viaţa ei, nu se mai simte atât de dependentă şi nu are o nevoie atât de mare ca bărbatul să îi propună un plan.

Nimic nu este mai sexy şi mai atrăgător ca respectul şi stima de sine. Când o femeie se respectă şi se iubeşte pe ea însăşi, aceasta se traduce în acţiuni şi atitudini care impun de la sine respect şi admiraţie. Respectul se impune întotdeauna prin ceea ce eşti, nu trebuie cerut sau cerşit. Dacă eşti atât de minunată, el va vrea cu siguranţă să fii a lui, înainte ca altul să i te fure.

 

 
 
Loading...