Când o femeie este întotdeauna disponibilă pentru partenerul său, indiferent de cum se comportă acesta, ea își pierde din valoare atât în ochii ei, cât și în ai partenerului.


Uneori, în relația de cuplu, femeile au tendința de a deveni prea disponibile, prea dornice să fie plăcute. Bărbații intră în relații cu o imagine foarte clară în legătură cu modul în care ar trebui să fie femeia pe care și-o doresc ca parteneră de viață.

Din păcate, există femei care se străduiesc prea mult să devină persoana dorită de partenerii lor, însă își pierd identitatea în acest proces. Și, într-o bună zi, bărbatul își dă seama că are alături exact ce și-a dorit, dar nu mai e sigur că-și mai dorește într-adevăr asta.

Aşadar, fii tu însăți și nu te ajusta prea mult în funcție de dorințele partenerului tău! Până la urmă, e foarte solicitant să încerci să pari ceva ce nu ești și să te potrivești unui tipar, cu care ai prea puține în comun. Un bărbat este mai atras de o femeie care este mai preocupată de viaţa ei decât de una care lasă totul deoparte pentru el.

 

Loading...