Bărbaţii trebuie să aibă în vedere un singur lucru, că femeile se excită mai greu decât ei, iar uneori chiar deloc. De aceea, reprezentanţii sexului puternic nu trebuie să se grăbească să facă dragoste, ci să încingă bine spiritele înainte. Uneori, chiar şi cei mai experimentaţi bărbaţi pot face greşeli majore în pat. Iată care sunt:


Ejaculează prea repede

Odată ce au atins punctul culminant, bărbaţii se opresc, spre deosebire de femei care pot continua până are orgasm şi partenerul. Lăsând la o parte că durata şi calitatea preludiului sunt discutabile de cele mai multe ori, bărbaţii nu se concentrează decât la propria satisfacţie.

Aşadar, dată viitoare când eşti cu iubita în toiul acţiunii, aminteşte-ţi să faci totul aşa cum îi place pentru a-i provoca orgasmul şi poate terminaţi amândoi în acelaşi timp.

Presupun că femeile au un libido scăzut

Deşi sunt diferenţe de la persoană la persoană, este o greşeală să presupui că toate femeile au o poftă scăzută de sex. Femeile refuză sexul de proastă calitate, aşa că atunci când eşti în această situaţie, ia în considerare posibilitatea că nu este mulţumită de performanţele tale.

Grăbesc preludiul

O femeie are nevoie să fie mângâiată şi atinsă pe tot corpul, să fie sedusă şi tachinată. Nu grăbi preludiul, ci explorează-i corpul până când ea este cea care te conduce către punctul acela.

Loading...