Din păcate, trecerea timpului erodează unele relaţii de cuplu, însă atunci când există iubire şi respect între doi parteneri, prezenţa gesturilor de afectiune este o confirmare a dragostei pe care încă i-o purtăm celui de lângă noi.


Strângerile de mâini, atingerile reciproce, un zâmbet cald, o şoaptă de iubire şi sărutările permanente, şi nu doar atunci când faceţi sex, sunt vitale pentru îmbunătăţirea sentimentului de satisfacţie şi de apreciere din partea partenerului. Atunci când trăieşti alături de cineva este foarte uşor să uiţi de manifestările de afecţiune, când acestea devin din ce în ce mai importante odată cu trecerea timpului.

Mângâierile în timp ce vă uitaţi la televizor, presărate cu sărutări delicate pe gât sau pe ceafă sunt gesturi care arată apropierea fizică şi acest lucru va face ca viaţa voastră sexuală să-şi păstreze intensitatea.

În cazul în care singurul moment de afecţiune care îţi este arătat sau ţi se spune "te iubesc" doar atunci când faceţi sex, este posibil să începi să te simţi folosită. S-ar putea să crezi că partenerul de viaţă îţi face complimente doar atunci când îşi doreşte să ajungeţi în pat.

Femeile, în mod special, vor evita să mai facă sex dacă au acest sentiment. Găsind oportunitatea de a-i reaminti iubitului tău cât de mult îţi doreşti să vă simţiţi bine şi în afara patului, acest lucru va mări satisfacţia pe care o veţi avea atunci când faceţi dragoste.

Loading...