Majoritatea specialiştilor consideră că cine a înşelat o dată va repeta, cât de curând, aventura. Există şi excepţii, dar infidelitatea în antecendente reprezintă ea însăşi un semnal de alarmă cu privire la viitorul relaţiei alături de un partener infidel. În astfel de situaţii, experţii în relaţii de cuplu consideră că partenerul înşelat trebuie să fie cel care stabilişte regulile jocului: el decide limitele şi el este cel care hotărăşte dacă acceptă sau nu un astfel de comportament.


Deşi, la prima vedere înşelatul partenerului nu înseamnă decât sex cu o altă persoană, în realitate, situaţia poate fi mult mai delicată. Deseori, acest comportament vine la pachet cu o serie întreagă de minciuni, iar încrederea celui înşelat poate fi astfel zdruncinată din rădăcini.

Desigur, cu toţii suntem supuşi greşelii, prin urmare, avem dreptul la o a doua şansă. Nu trebuie să iei decizia de aţi părăsi iubitul dacă te-a înşelat o dată, mai ales dacă sunteţi într-o relaţie de durată. Însă nu ezita să te arăţi afectată şi să îi pui în vedere că nu are dreptul decât la o şansă.

Iertarea la infinit a greşelilor partenerului nu trebuie să fie un compromis pe care îl faci doar de dragul de a-ţi păstra iubitul şi de a rămânre într-o relaţie. Cu timpul această atitudine va duce, cu siguranţă, la acumularea multor frustrări şi într-un final la despărţire. Bărbatul care te iubeşte cu adevărat, tu te va face niciodată să suferi.

 

 

Loading...
Citeste tot despre: