Fluturii din stomac au trecut, dar voi ați rămas împreună. Ce drăguț! Viața voastră amoroasă pare că s-a prins, cumva, între niște paradigme din care nu mai ieșiți, cu care vă simțiți confortabil sau care vă fac să vă simțiți în siguranță. Nimic rău în asta! Totuși, rutina partidelor de sex poate fi adusă la un nou nivel.


A. A. și R. sunt împreună de 20 de ani. Pentru ei, sexul nu mai e demult o chestie mișto. Fiecare dintre ei preferă altceva în loc de sex. O carte, un film, să stai confortabil pe canapea cu o pungă de snacks-uri nesănătoase în mână... Și totuși,

 

A. are un as în mânecă pe care știe când și cum să-l folosească: „Când am chef de sex și soțul meu se uită întruna la televizor, îl provoc la o partidă de ping-pong. Întindem masa, punem fileul, ne luăm paletele și... dintr-una-ntr-alta, ajungem la sex. Ping-pong-ul are în el ceva extrem de sexual... nu știu de ce“, mărturisește A.

 

B. Nici ping-pong-ul, nici lumânările parfumate nu sunt de natură s-l scoată pe G. dintr-ale lui, așa că V. are la îndemână ceva ce știe că nu poate fi refuzat de nici un bărbat – lenjerie sexy. „Când mă vede, le lasă pe toate și se aruncă pe mine ca un balaur. Îmi place asta. Doar nu degeaba stau atâta timp în magazinele de profil!“.

 

C. Pentru D., cel mai incitant e să citească în timp ce. Da, cu voce tare! 

 

Află care sunt ingredientele de bază pentru o partidă de sex memorabilă pe clickpentrufemei.ro

 

Ştii totul despre sex?

Simte-te sexy, goală!

Loading...