Sexul nu este suficient pentru o relaţie extraordinară, nu este nicidecum ceea ce o defineşte, dar este o parte extrem de importantă a ei.


În unele cupluri, relațiile sexuale ajung să fie înlocuite de diverse gesturi de afecțiune, cum ar fi îmbrățișările. Nu este nimic rău, dacă amândoi sunt de acord, dar, de cele mai multe ori, unul sau chiar amândoi își doresc și altceva. Și atunci pot apărea probleme.

O căsnicie ideală este una care include un echilibru între relația intelectuală, sufletească și trupească. Problema este, care dintre aceste ingrediente rămâ­ne pe viață? Pasiunea și relațiile sexuale sunt destul de ușor de întreținut la un cuplu tânăr, iar legătura de acest gen poate fi foarte reușită și între doi oameni care nu se potrivesc din celelalte puncte de vedere. Când relația fizică începe să se clatine, atunci și cuplul respectiv trece prin niște cutremure. Însă, dacă prietenia și dragostea sunt cele care țin cuplul legat, se poate trece mai ușor și peste eventualele probleme sexuale, care pot apărea cu timpul.
 

 

Loading...