Te numeri printre femeile care întâmpină dificultaţi în a atinge orgasmul în timpul actului sexual? Nu-ţi face griji. Nu toate femeile pot să atingă orgasmul atât de uşor. Mai mult, există reprezentante ale sexului frumos care mărturisesc că nu au reuşit să îi experimenteze senzaţiile niciodată. Şi studiile în domeniu arată faptul că multe doamne îl cunosc pe marele “O” după ce acumulează ceva experienţă sexuală şi învaţă să se bucure mai mult de actul erotic sau scapă de inhibiţii în dormitor.


Dacă nu eşti mulţumită de viaţa ta sexuală, trebuie să îţi cunoşti mai bine corpul şi mintea. Fii atentă la senzaţiile care îţi provoacă plăcere, la atingerile care te excită şi la poziţiile erotice potrivite.

Învaţă să îţi amplifici plăcerea gândindu-te la fanteziile pe care le ai. Nu este nimic în neregulă dacă trişezi puţin. Probabil că nu te vei simţi în largul tău la început, aşa că este indicat să nu le pui în practică imediat cu partenerul tău. Nu uita că cea mai bună metodă de a te cunoaşte pe tine din punct de vedere sexual este masturbarea.

 

 
 
Loading...