Dragostea și romantismul sunt mai mult decât daruri. Sunt acele nevoi fantastice care fac o relaţie de cuplu să supravieţuiască în timp. Cele mai multe cupluri au probleme în a găsi idei romantice pe care să le împărtășească partenerului, iar după ce relația a evoluat, va trebui găsit timp și creativitate pentru a renaște romantismul.


Fără romantism, cuplurile pot cădea foarte ușor în rutina vieții de zi cu zi. Aşadar, ce poţi să faci pentru a menţine romantismul în relaţia ta de cuplu? Cum să îţi păstrezi vie pasiunea când ai de întreținut o casă și o grămadă de alte responsabilități pe cap?

Planifică un picnic romantic numai pentru voi doi. Cumpără câte ceva de mâncare şi cere-i iubitului să te însoţească într-un loc special. Du-l într-un parc unde ai voie şă calci pe iarbă sau la pădure.

Încearcă să-i atragi atenţia cu o ținută nouă, cu o schimbare majoră care să reaprindă pasiunea între voi. Până la urmă, să întreții viu romantismul este o provocare pentru orice cuplu.

Nu lăsa timpul să își pună amprenta asupra ta. Îngrijește-te și rămâi la fel de atrăgătoare ca atunci când v-ați cunoscut. S-a dovedit științific că aspectul fizic al partenerilor joacă un rol foarte important în viața oricărui cuplu, mai ales după ce relația a căzut pradă obișnuinței și rutinei.

Dăruiește-i ceva care știi că îi va placea la nebunie: o carte favorită, un joc video, o excursie pe plajă, sau mâncarea preferată. E important să înțelegi că romantismul nu înseamnă doar căpşuni, frişcă, băi erotice și lumânări parfumate. Renunță la ideea că doar o cină la lumina lumânării este romantică. Mai degrabă faceți împreună lucruri care vă plac amândurora. Dacă activitatea în sine este plăcută, romantismul își va găsi singur locul în relație.

 

 
 
Loading...