Ejacularea precoce este, se pare, cel mai ruşinos lucru care i se poate întâmpla unui bărbat în timpul unei partide de sex. Dacă iubitul tău se confruntă des cu o astfel de situaţie, nu ar trebui să te gândeşti instant la despărţire, ci să discuţi deschis cu acesta şi să îl ajuţi să reziste mai mult în pat.


Oricât de mult ţi-ai dori ca partidele voastre de amor să dureze mai mult timp, nu pune presiune asupra partenerului tău. Nu vei reuşi decât să îl stresezi şi să îl faci să se gândească tot timpul că ejaculează prea repede şi că nu te poate satisface.

Nu transforma orgasmul într-o necesitate, ci ia în considerare toate lucrurile minunate care se întâmplă în timpul sexului: intimitatea, conexiunea, afecţiunea, pasiunea şi plăcerea. Un partener nu este bun la pat doar pentru că rezistă X minute, ci trebuie să ştie cum să îşi stimuleze iubita. Spre exemplu, un bărbat care se confruntă deseori cu ejacularea precoce poate să apeleze la postludiu pentru a-i oferi în continuare plăcere partenerei de viaţă. Important este să petreceţi împreună clipe de calitate.

În plus, puteţi să puneţi în practică poziţii sexuale recomandate pentru cei care nu îşi pot menţine erecţia mai mult timp. Odată ce el va prinde încredere în abilităţile lui, situaţia din dormitor se va schimba în mod miraculos.

Loading...