Nu există femeie care să poată declara că nu a simţit aşa ceva măcar o dată în viaţă, în special atunci când este implicată într-o relaţie. Însă, de multe ori, motivele care duc la gelozie sunt superficiale, neavând o bază reală.


Evident că nu este plăcut să-ţi surprinzi iubitul întorcând capul după alte femei. S-ar putea să te simţi trădată şi să trăieşti o nefericire profundă, chiar dacă în mod normal nu eşti o persoană geloasă. Iar dacă eşti cu atât mai mult vei suferi. Ce poţi face atunci când eşti pusă într-o situaţie de acest gen?  Poţi fie să încerci să îl schimbi pe el sau să te schimbi tu.

În prima situaţie, va trebui să te lupţi cu bagajul genetic pe care bărbatul îl are, pentru că nu face acest lucru intenţionat, ci din cauza instinctului de vânător. În vreme ce el aruncă doar o privire înspre o reprezentantă a sexului frumos, tu îţi faci scenarii care mai de care mai complexe şi eşti prinsă într-o spirală a geloziei. Din acest motiv, cel mai bine ar fi să te schimbi pe tine, ca să nu mai fii afectată de orice lucru mărunt pentru care nu merită să îţi sacrifici relaţia.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: