Roxana are 26 de ani şi o relaţie de doi ani. Iubitul ei îi cere ca, în timpul sexului să-i vorbească mai deocheat. Uite ce sfaturi i-a dat


 Numele meu e Roxana şi am 26 de ani. Am o relaţie cu un băiat cu patru ani mai mare decât mine. Suntem împreună de 2 ani. De la un timp, am sesizat că iubitului meu îi face plăcere ca, atunci când facem sex, să mă audă că vorbesc un pic mai deocheat. Asta nu mă deranjează, singura mea problemă e că nu prea ştiu ce cuvinte să spun. Crezi că m-ai putea ajuta? Mulţumesc din suflet.”

Dragă Roxana, îţi voi răspunde cu mare plăcere la scrisoare şi îmi doresc ca sfaturile mele să-ţi fie utile ca, în continuare, relaţia de cuplu şi, în special cea sexuală, să fie satisfăcătoare. O viaţă sexuală împlinită presupune o înţelegere a celuilalt şi o cunoaştere care te face să intuieşti sentimentele şi dorinţele partenerului. Ştii şi tu destul de bine că o viaţă sexuală satisfăcătoare nu înseamnă doar penetrare şi două poziţii puse în practică frecvent, ci înseamnă mult mai mult.

Să fii pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul, să-i arăţi ce-ţi face plăcere, să existe pasiune, dorinţă, ambii parteneri să fie deschişi spre nou, pentru a evita rutina şi să daţi frâu liber fanteziilor.

Faptul că iubitul tău îţi cere să-i vorbeşti mai deocheat în timp ce faceţi sex, cu atât mai mult cu cât acest lucru îi face plăcere şi îl excită, nu e decât un semn că vrea să aducă ceva nou în relaţia voastră sexuală, evitând în acest fel instalarea rutinei. Am înţeles din scrisoare că acest lucru nu te deranjează, numai că nu ştii cum s-o faci. Sfatul meu e ca, în timpul actului sexual, cuvintele să fie rostite în acelaşi ritm al respiraţiei şi condimentate cu gemete şi nu uita să-ţi foloseşti vocea sexy. Poţi folosi expresii de genul: “Eşti atât de hot, iubitule!; Sunt atât de excitată în clipa asta!;  Atunci când îmi mângâi sânii, mă faci să tremur de plăcere!; Ahhh! Penetrează-mă cum ştii tu cel mai bine!; Desfă-mi picioarele acum!” E bine să comunici înainte cu partenerul despre ceea ce vrea să audă exact, să ştii cam ce cuvinte îl excită, ca în acest fel să nu se simtă jignit dacă foloseşti un cuvânt mai vulgar. Nu uita că varietatea e “sarea şi piperul” vieţii sexuale.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: