Vibratorul este cea mai cunoscută şi cea mai folosită jucărie sexuală. Chiar dacă în continuare îşi are un loc pe lista subiectelor de discuţii tabu, nu are nimeni dreptul să vă judece dacă v-aţi gândit să vă achiziţionaţi una.


Într-adevăr, nu foarte multe persoane au curaj să introducă vibratorul  în viaţa erotică, însă dacă partenerul de viaţă nu este deranjat de acest lucru, vă puteţi condimenta actele sexuale cu o astfel de jucărie. Nu trebuie decât să învăţaţi cum se foloseşte un vibrator în cuplu.

Introduce-ţi vibratorul în joc încă de la preludiu. Testaţi împreună obiectul pe corpul vostru. Vibraţiile lui vă pot stimula zonele erogene, aşa că veţi găsi un nou mod de a vă excita. Până la urmă, iubitul tău nu trebuie să vadă vibratorul ca pe adversarul lui în pat, ci ca pe un stimulator de plăcere. Veţi descoperi că această jucărie vă condimentează partidele de sex, completând cu succes momentele intime. De exemplu, îl puteţi folosi în timpul penetrării normale pentru a stimula clitorisul. De asemenea, poate fi folosit şi pentru penetrarea anală, dacă partenerul este de acord.

Aşadar, nu este complicat să învăţaţi să folosiţi un vibrator, însă trebuie să fiţi deschişi la astfel de jocuri erotice pentru a vă simţi în largul vostru şi, în final, pentru a atinge orgasmul mult aşteptat.

 

 
 
Loading...