Grijile, problemele de la serviciu, stresul, oboseala, nemulţumirile legate de partener, o stimă proastă de sine, pesimismul, toate vă pot distrage destul de drastic gândurile de la clipele de intimitate.


Ca să vă bucuraţi de actul sexual şi ca acesta să nu fie în niciun caz o datorie sau o corvoadă, trebuie să lasaţi la intrarea în dormitor toate grijile şi orice gând negativ. Sigur că este mult mai uşor de zis decât de pus în practică. Recomandările în acest sens depind de fiecare femeie, dar în principiu, orice activitate de recreere, de relaxare şi chiar de puţin răsfăţ pot schimba faţa problemei.

Puteţi încerca să vă faceţi timp pentru o plimbare, pentru o lectură agreabilă sau un film pe măsură, puteţi să faceţi o baie fierbinte şi aromată, care să relaxeze muşchii după o zi grea, să ascultaţi muzică sau să vă dedicaţi unui hobby.   Mai puteţi apela la un masaj sau puteţi să faceţi o jumătate de oră de exerciţii fizice care vor avea un efect instant asupra stării de bine.

Acestea sunt sfaturi care au efect nu neapărat direct asupra libidoului, cât mai ales asupra stării de confort pe care o aveţi, infuenţând mai departe felul în care vă raportaţi la activitatea sexuală.
 

 

 

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: