Conversaţiile despre sex reprezintă o modalitate puternică de a spori intimitatea în cuplu şi gradul de conexiune. Totuşi, pentru cei mai mulţi, nu e uşor deloc să înceapă o discuţie despre sex cu partenerul, mai ales dacă au o groază de temeri, îndoieli şi prejudecăţi de înfruntat. Iată cum puteţi aborda firesc o discuţie despre sex cu iubitul.


În momentul în care vrei să abordezi subiectul sex, cu partenerul de viaţă, asigură-te că atmosfera e corespunzătoare şi provoacă-l la discuţii! Întreabă-l ce şi-ar dori să schimbaţi în viaţa voastră sexuală, dar ai mare grijă cum reacţionezi. Nu trebuie nici să-l judeci pentru că tu consideri anumite lucruri exagerate, nici să pui în practică în secunda următoare tot ce-şi doreşte. Ascultă-l cu atenţie, întreabă-l dacă are nelămuriri şi, după ce termină, spune-i şi tu ce aşteptări ai de la viaţa voastră amoroasă. Găsiţi o cale de mijloc.

E foarte probabil ca tu să-ţi doreşti ceva, iar el să fie pe altă lungime de undă. În primul rând trebuie să găsiţi un numitor comun al dorinţelor voastre, acesta e punctul de plecare. Vino cu sugestii constructive pentru relaţia voastră şi respinge delicat propunerile care ţi se par prea îndrăzneţe. Redescoperiţi ceea ce vă face plăcere amândurora.

 

 

Loading...
Citeste tot despre: