Într-adevăr, există o diferență mare între femeia care pur și simplu nu are chef să facă amor într-o zi și cea care refuză în mod constant acest lucru. În cea de-a două variantă partenera de viață încearcă să transmită ceva destul de serios.


Sunt multe situaţii când sexul oricât de minunat ar fi nu mai este atât de atractiv pentru femeie. Din această cauză, ele evită, pe cât posibil, să mai facă dragoste. Iată care sunt motivele mai puțin cunoscute pentru care femeile refuză din când în când să mai facă sex.

De cele mai multe ori se simt prea obosite

Indiferent cât de grozavă ar fi partida de amor cu iubitul sunt tot felul de situații când reprezentantele sexului frumos nu au chef să facă sex. Iar pentru a nu-și supăra iubitul inventează tot felul de motive pentru a-l convinge că nu au starea necesară. Una dintre cele mai dese scuze ale femeilor ca să refuze o partidă de sex este că se simt epuizate după o zi de muncă și nu sunt capabile de nimic.

Simt durere în timpul actului sexual

Sunt situaţii când reprezentantele sexului frumos din anumite motive se feresc să facă dragoste cu partenerul de viaţă. De exemplu, spun că nu se simt bine atunci când fac amor sau că simt durere la penetrare. Ceea ce poate fi adevărat, iar acest lucru se datorează și faptului că nu sunt excitate cum trebuie sau lubrifierea este insuficientă. Însă de cele mai multe ori este doar o scuză pentru a refuza o partidă de sex fiindcă nu se mai simt atrase de iubit.

Sunt nervoase după o zi aglomerată

Acesta este unul dintre cele mai întâlnite motive pentru care soţia refuză o partidă de sex. Bărbaţii trebuie să aibă în vedere faptul că o femeie furioasă nu va dori niciodată sa facă dragoste. Pentru reprezentanţii sexului puternic este mult mai uşor să scape de sentimentele negative şi să-şi vadă de treaba lor în continuare, însă pentru femei este mai dificil. Iar acestea ca să poată să facă dragoste trebuie mai întâi să scape de supărare.

Au libidoul scăzut

Cele mai multe femei atunci când nu vor să facă dragoste sau pur şi simplu nu au chef dau vina pe dorința scăzută. În această situație unele dintre ele le spun clar în față iubiților că nu au poftă de sex, altele, în schimb, evită orice discuție și se întorc cu spatele la partener.

 

Loading...