Este greşit să credem şi să promovăm ideea că doar femeile mimează orgasmul. Şi reprezentanţii sexului puternic fac acest lucru, numai că procentul lor este mult mai mic. Motivele pentru care aceştia mimează orgasmul ţine de orgoliul lor.


Mai toţi bărbaţii consideră o tragedie să nu se înscrie în stereotipul potrivit căruia reprezentanţii sexului tare au mereu chef de sex, ating orgasmul de fiecare dată şi o fac mult mai uşor decât femeile.

Aşa că mimarea orgasmului în cazul lor vine, în principal, în încercarea de a-şi proteja imaginea. Uneori, ei asociază lipsa orgasmului cu o lipsă de masculinitate. Aşa cum mulţi bărbaţi le văd „frigide” pe femeile care nu ating climaxul, aşa se percep şi pe ei. Prin urmare, decât să pară lipsiţi de virilitate în ochii iubitei, preferă să mimeze orgasmul. Totodată, unii bărbaţi se pot gândi că femeia se va simţi mai rănită de faptul că el nu a atins orgasmul, având în vedere stereotipurile amintite.

Desigur, printre motivele pentru care mimează bărbaţii orgasmul se numără şi cele cunoscute de femei: dorinţa de a încheia mai repede partida de sex. Alteori, bărbatul este pur şi simplu extenuat şi simte că ar putea adormi în timpul partidei, aşa că evită acest lucru mimând orgasmul.
 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: