Cu toţii trebuie să fiţi conştienţi de faptul că nimic nu este definitiv. Şi nu trebuie tradusă această menţiune drept o viziune pesimistă asupra poveştilor de dragoste, ci trebuie înţeleasă ca pe un adevăr care nu îţi va permite să te stabileşti confortabil în relaţie şi să consideri că rolul tău a luat sfârşit odată ce ţi-ai cucerit iubitul.


Dimpotrivă, forţa şi esenţa unei relaţii sunt definite de efortul comun al celor doi parteneri de a-şi surprinde iubitul/iubita şi de a găsi modalităţi noi şi originale prin care să îşi exprime neîncetat ataşamentul şi dăruirea.

Aceeaşi atitudine este recomandată şi în ceea ce priveşte modul în care ai grijă de tine. Nu trebuie să ai un corp perfect, ci este suficient să te simţi bine cu tine însăţi, să fii încrezătoare în farmecul tău şi să te simţi sexy în fiecare zi. Pozitivismul şi exuberanţa pe care le vei dobândi din sentimentul de împăcare cu sine îl vor electriza cu siguranţă şi pe iubitul tău şi îl vor face să fie tot mai îndrăgostit şi mai atras de tine.

 

 
 
Loading...