În momentul în care simţi că relaţia cu partenerul nu mai e ca la început, este posibil ca de vină să fie o serie de lucruri pe care chiar tu le faci fără să îţi dai seama. În articolul de mai jos aflaţi care sunt acele obiceiuri nefericite, care îţi erodează relaţia şi care vă înstrăinează unul de celălant.


Ești exagerat de protectoare

Partenerul de viaţă nu este un copil pe care să îl cerţi mereu. Poţi să îl susţii pe cel de lângă tine şi să-l îndrepţi pe cel mai bun drum fără să te comporţi ca mama lui. Acest lucru este valabil şi pentru iubit. Învăţaţi să vă respectaţi spaţiul personal.

Nu ai încredere în partenerul de viaţă

Fără încredere, nu există iubire. Încrederea reciprocă este un lucru esențial într-o relație. Dacă te întrebi cât de sincer este iubitul cu tine sau dacă nu cumva te minte, atunci fii sigură că îți vei distruge singură relația de cuplu.

Te plângi mereu

Fii convinsă că nimeni nu își dorește o relația cu cineva care se plânge tot timpul. În cele mai multe cazuri, astfel de persoane îți fură energia și îți transmit starea lor negativă. Partenerul de viaţă are nevoie de cineva care să îi ridice moralul și în compania căruia să se simtă relaxat.

Îl compari pe actualul partener cu fostul

Este complet nedrept și toxic să îți compari actualul partener cu fostul. Te-ai despărțit de acea persoană dintr-un anumit motiv și fii sigură că nicio calitate a sa nu poate să te facă să treci cu vederea peste defecte. Nu îți insulta constant jumătatea comparându-l cu o persoană care nu mai face parte din viața ta. Dacă vrei să fie ca fostul tău, atunci înseamnă că nu ești pregătită pentru o nouă relație.

 
 
Loading...