Sexul şi stresul sunt strâns legate. Majoritatea dintre noi deja ştim asta instinctiv şi ne resimţim negreşit după o săptămână sau două mai aglomerate care ne-au scăzut apetitul sexual, deşi cel din urmă luptă foarte bine împotriva stresului. Nu degeaba se spune că o viaţă sexuală împlinită duce la o viaţă liniştită şi nestresată.


Un program prea plin pentru sex?

Se ştie că lipsa activităţii sexuale influeanţează negativ apetitul sexual. Mulţi dintre noi ne trezim mai ocupaţi decât am fi crezut vreodată că e posibil, mai ales femeile care trebuie să jongleze cu mai multe activităţi ca jobul de la birou, cel de părinte şi cel de a ţine o casă în picioare, care împreună pot duce a un program mai mult decât încărcat. Cum pot acestea duce la un libido scăzut? Un program plin înseamnă deloc sau foarte puţin timp de odihnă şi relaxare, ceea ce poate duce la un consum complet de energie şi implicit de energie sexuală.

Un program ocupat înseamnă şi o minte ocupată şi când avem foarte multe lucruri pe cap ne e mai greu să ne relaxăm şi, mai ales pentru femei devine mai greu să "intre în stare".

Descoperă pe clicksanatate.ro cum poți să reaprinzi dorința sexuală în cuplu

 
 
Loading...