Nu există reprezentant al sexului puternic care să poată recunoaşte deschis că face această greşeală: îşi ia ego-ul în pat şi începe să se lase dominat de el. Ce înseamnă asta? Prejudecăţi şi comparaţii. Adică, în loc să fie preocupat de ceea ce se întâmplă între el şi partenera lui în acel moment, în loc să se bucure de sex ca atare şi să încerce să facă tot posibilul ca partida să fie cât mai plăcută pentru amândoi, începe să se preocupe de experienţa raportantă la alte experienţe pe care partenera le-a avut în trecut sau le-ar putea avea.


Cred că cele mai multe femei ştiu situaţia: "penisul meu e cel mai mare?", "ai mai multe orgasme cu mine decât aveai cu fostul partener?" sau "de ce să folosim jucarii sexuale? Eu nu iti sunt de ajuns?".

Bucură-te de sex şi lasă alte gânduri la uşa dormitorului

A te compara cu alţi bărbaţi nu te ajută cu nimic. Gândeşte-te că din moment ce iubita ta este acum în pat cu tine şi doreşte să facă sex cu tine, partenerii anteriori chiar nu mai contează. În ceea ce priveşte jucăriile sexuale, fie că vorbim de vibratoare, dildouri, inele pentru penis, priveşte-le ca pe ceea ce sunt: accesorii destinate creşterii plăcerii sexuale. În plus, folosirea jucăriilor erotice ar putea fi interesantă şi pentru tine: fii deschis şi încearcă măcar o dată. Este posibil să descoperi că îţi place.

 

 

Loading...