Legătura solidă, între două persoane care au sentimente una faţă de cealaltă, nu este deloc uşor de întreţinut, ci, dimpotrivă este nevoie de multă implicare, atenţie şi interes, pentru ca lucrurile să se desfăşoare cât mai bine şi pentru ca acea conexiune să reziste în timp.


Odată cu trecerea timpului, cei implicaţi în relaţii serioase tind să nu mai acorde atenţia cuvenită partenerului, iar acest lucru declanşează depresii, supărări, frustrări, anxietate şi, nu în ultimul rând, favorizează înşelatul, deoarece persoanele care se simt neglijate încearcă să caute împlinirea în altă parte. Dacă vreţi să menţineţi interesul, pasiunea şi dragostea într-o relaţie, nu negijaţi momentele de tandreţe, îmbrăţişările, sărutările şi vorbele frumoase.

De asemenea, încercaţi să nu fiţi egoişti, atunci când vine vorba de sex. Bucuraţi-vă unul de altul şi acordaţi atenţie şi timp actului sexual. Un astfel de comportament împiedică deteriorarea relaţiei. O viaţă sexuală activă poate menţine satisfacţia în cuplu.

 
 
Loading...