Pentru ca o poveste de iubire să funcționeze, este necesar ca partenerii să depună eforturi, să lupte neîncetat. Cu o astfel de atitudine, până și relațiile care se strică pot fi reparate.


Există foarte multe motive pentru care o relaţie poate lua sfârşit, însă dacă decizi să o repari, ar trebui să mai faci câţiva paşi în plus pentru a o îmbunătăţi.

Acordă foarte multă importanţă sexului

Sexul e mai mult decât pasiune, e comunicare intimă, la nivel fizic. Modul în care faceți dragoste spune multe despre voi, despre apropierea voastră, așa că inițiază contactul fizic pentru o relație împlinită și reparată.

Fii bună cu partenerul de viaţă

Conform terapeuților, compasiunea în relație e chiar mai importantă decât pasiunea. Poți să-l iubești enorm, dar dacă nu ești bună cu el, dacă nu dai dovadă că îți pasă de bunăstarea sa, dacă nu faci acele mici gesturi de generozitate, relația poate fi imposibil de salvat.

Amintește-ți de momentele frumoase

 E atât de simplu să vă aruncați în față lucruri urâte atunci când vă certați, dar propuneți-vă să vă amintiți de experiențele plăcute și puteți salva relația. Dacă veți reuși să rememorați măcar un eveniment în care v-ați simțit bine împreună și rețineți vibrații pozitive de pe seama sa, aveți șanse să vă salvați relația.

Oferă-i întotdeauna prezumția de nevinovăție

Dacă ești cu el și vrei să salvezi relația, oferă-i întotdeauna prezumția de nevinovăție. Cu alte cuvinte, nu sări direct la concluzia că a făcut-o „lată” pentru că a procedat la fel și în trecut. Dacă nu reușești să ai acest nivel de încredere, de ce mai sunteți împreună?

 
 
Loading...