Pentru a-ţi da seama dacă un bărbat este îndrăgostit de tine, nu este nevoie să îl întrebi. Este suficient să ţii cont de câteva semne, care îţi pot da de înţeles, dincolo de orice îndoială, că este amorezat de tine.


Nu fuge de responsabilități și nu îți lasă impresia că se sperie atunci când aduci vorba de ceva mai serios. Dacă vezi că e implicat, își dorește să petreacă tot mai mult timp împreună cu tine și, dincolo de aceste detalii, e deschis către discuții despre viitor sau chiar el le inițiază, atunci poți fi sigură că ești mai mult decât o iubită de tranziție!

Este afectuos și caută cu orice preț să te facă să te simți fericită. Indiferent că are suficient timp sau nu, întotdeauna caută o cale să petreceți momente frumoase împreună, arătându-ți multă grijă și afecțiune. Poate ți se pare ceva banal, dar este un prim semn că e nebun după tine.

E nerăbdător să îți întâlnească familia și prietenii și e deschis să îi accepte fără să te pună într-o situație neplacută. Nu foarte mulți bărbați se grăbesc să se afișeze oficial cu o femeie. Așadar, dacă vine cu aceste propuneri, bucură-te și acceptă provocarea. Stai lângă un bărbat pentru care chiar contezi!

 

 
 
Loading...