Mulţi bărbaţi au impresia că femeilor le place doar sexul romantic, respectuos şi blând, dar adevărul este exact altul: femeilor le mai place şi sexul rapid. Sigur, nu tot timpul vor avea această poftă, dar cu siguranţă sunt momente când simt nevoia ca actul sexual să se desfăşoare într-un ritm alert.


Într-o eră a vitezei nu-i de mirare că sexul rapid are multe avantaje. Multe femei reuşesc să atingă orgasmul în doi timpi şi trei mişcări, dacă sunt stimulate cu rapiditate. În general, orgasmele pe care le ai în plină viteză nu sunt însă la fel de intense ca cele avute pe-ndelete. Totuşi, după o zi de muncă stresantă merită să scapi de tensiune cu o partidă de sex rapidă ca viteză, dar şi ca timp!

Dacă nu ai probleme cu lubrifierea sau dilatarea vaginului, sexul rapid îţi va oferi senzaţii nebănuite. Deoarece frecarea este mai mare, zona se încălzeşte mai tare, iar plăcerea creşte. Nu degeaba, mulţi lubrifianţi sunt confecţionaţi cu acel efect încălzitor. Ei bine, multe femei nu concep o partidă de sex lent. Sexul rapid te face să te pierzi în act, în timp ce un ritm lent s-ar putea să te menţină mai mult timp „conştientă”. Un alt motiv pentru care unele femei preferă un ritm accelerat este satisfacţia pe care le-o oferă ideea în sine.

Sexul rapid este corelat de multe ori cu pasiune şi dorinţă, iar acest lucru hrăneşte imaginaţia multor femei. Multe dintre fanteziile lor includ partide de sex pasionale, în care penetrarea se face rapid. Dacă iubitul tău are probleme cu menţinerea erecţiei, îţi va fi recunoscător pentru o partidă de sex în viteză. Unii bărbaţi susţin că un ritm cât mai alert le provoacă mai multă plăcere.
 

Loading...