Nu toată lumea are o părere bună despre sexul în trei. Dar această fantezie are loc fie în cupluri, fie între persoane fără o legătură emoţională şi care vor doar să experimenteze lucruri noi.


Iată care sunt părerile pro şi contra despre sexul în trei!

Sexul în trei: Păreri Pro

  • Alungă monotonia. Dacă aveţi o relaţie de lungă durată sexul în trei vă poate scoate din rutină şi să reaprindă dorinţa de a face sex. Această experienţă poate să readucă aventura şi emoţiile în relaţie ce părea că se sting.
  • Îţi poţi îndeplini o fantezie. Sexul în trei îţi poate îndeplini o fantezie, dacă ai visat de multă vreme la aşa ceva. Fiind o experienţă mai aparte, poate fi incitantă pentru multe persoane mai aventuriere.
  • Este stimulant. Se pare că sexul în trei a recâştigat teren în ultima vreme şi din ce în ce mai mulţi vor să-şi trăiască viaţa la maximum, gustând din toate plăcerile ei. Din punctul lor de vedere această experienţă funcţionează de minune având un impact pozitiv asupra vieţii lor sexuale.

Sexul în trei: Păreri contra

  • Afectează relaţia de cuplu. Sexul în trei poate afecta relaţia de cuplu fiindcă implică un partener nou şi din acest motiv este necesară asumarea unor riscuri sentimentale alături de persoana iubită. Există posibilitatea ca unul dintre voi să se îndrăgostească de noul partener şi să-şi dorească să rămână împreună.
  • Poate interveni gelozia. În situaţia în care nu există încredere deplină între parteneri şi nu sunt stabilite de la început nişte reguli să apară gelozia. Sexul trei poate zdruncina din temelii relaţia de cuplu şi să regrete că au acceptat să aibă o experienţă de acest gen.
  • Vor fi catalogaţi. Multe cupluri se tem să mai aducă pe cineva în viaţa lor sexuală de frică că partenerii lor de viaţă i-ar putea judeca şi ar putea să-i facă să se simtă ruşinaţi. Indiferent de situaţie partenerii trebuie să se asigure că sexul în trei nu le va degrada relaţia.
  • Nu ar trebui să ai o experienţă de acest gen. Dacă eşti bărbat şi propui sexul cu o altă femeie, partenera de viaţă s-ar putea întreba dacă nu cumva sexul în trei a fost doar un pretext pentru a întreţine relaţii sexuale şi cu o altă femeie. Sau dacă în patul conjugal apare un alt bărbat s-ar putea să nu-ţi placă să vezi cum acest nou bărbat îţi penetrează iubita ori soţia. Dacă nu sunt clarificate aceste aspecte, sexul în trei poate lăsa în urmă multă tristeţe şi durere.
 
 
Loading...
Citeste tot despre: